Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Don`t waste your time-compact

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Prescontainere pentru carton

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
MPC20
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Prescontainerele Werner-Weber sunt utilaje din structuri de otel stabile. Executia lor conica asigura golirea corecta. Experienta de 24 ani in domeniul fabricarii containerelor de presare, precum si baza tehnica matura asigura viata lunga a utilajelor noastre.

Prescontainerul de tip MPC este un utilaj de compactare in care capul de presare si containerul sunt atasate.

Utilajul serveste la compactarea , depozitarea si transportul deseurilor cu structura inconsistenta si cu greutate specifica mica. Unitatea de compactare si containerul sunt ambele confectionate din otel structural .Procesul de functionare decurge prin intermediul comenzii electronice a unei unitati de presare de mare presiune, operatie realizata de un dispozitiv electro-hidraulic cu o necesitate de intretinere relativ redusa.

Conexiunea electrica, dispozitivul de pornire precum si cel de oprire de urgenta este situat intr-o carcasa ferita de socuri mecanice, in partea dreapta a compactorului. La cerere speciala aceste unitati pot fi montate si pe partea stanga a masinii.
Dispozitivele electrice (Moeller) precum si cele hidraulice sunt montate in spatiul carcasei motorului, in partea orificiului de aruncare, sub o usa. Cilindrii in cruce asigura o compresie stabila pe capul de presare pentru asigurarea unei presari cat mai optime.


FUNCTIONARE

Aceste masini pot fi comandate cu sistem de basculare si golire automata a containerelor de 240 l , de 1100 l, precum si universal (120, 240, 770, 1100 l).

Aceste mecanisme de golire sunt tot cu functionare hidraulica si pot fi montate pe peretele frontal al presei.

Pentru golire, utilajele sunt transportate complet. Transportarea containerelor de presare se face cu ajutorul unei autospeciale cu suprastructura Multilift. Manevrarea masinii de compactare este simpla si usor de invatat. Dupa pornire ciclul de presare se deruleaza astfel incat cadentele pot fi setate intre 22-50 sec/ciclu. La sfarsitul procesului de munca, pistonul presei se opreste in pozitia posterioara. In cazul opririi masinii din orice cauza, la repornire pistonul totdeauna va porni in spate, pentru evitarea accidentelor. Umplerea containerelor la 80% sau la 100% plin este semnalizata de aprinderea lampii asezate pe cutia de comanda. Aceasta este numai o valoare aproximativa, ceea ce inseamna ca in acest caz numai o cantitate mica de deseu poate fi incarcata in container.Orificiul de incarcare larg si inaltimea de incarcare coborata sunt alte caracteristici ale acestei prese.

Optionale:
-Capacul orificiului de incarcare
-Semnalizarea la incarcare din capacitate sau 100% din capacitate
-Semnalizarea la incarcatura prin SMS
-Palnii de alimentare de toate tipurile
-Sistem de basculare a containerelor integrat sau mobil
-Carlige si role la ambele capete ale containerelor
-Telecomanda cu cablu
-Palnie cu umplere de pe rampa
-Palnie de legatura cu constructia
-Pornire automata a instalatiei
-Panou de comanda, cu operatorul in partea stanga a directiei de presare
-Usi etanse pentru deseul menajer
Trimite mesaj
Din Gura in Gura