Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Don`t waste your time-compact

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Prese stationare fixe STP-CL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
STP-CL
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Utilajul poate fi miscat usor de la un loc la altul, deoarece la golire numai containerul va fi transportat si presa mai valoroasa ramane pe loc. Utilajul de compactare de tip STP-K este compus dintr-un cap de presare montat pe un sasiu comun si din containerul preschimbabil atasat de el.

Utilajul serveste la compactarea , depozitarea si transportul deseurilor cu structura inconsistenta si cu greutate specifica mica. Unitatea de compactare si containerul sunt ambele confectionate din otel structural. Montarea lor unul cu altul este asigurata de 2 mecanisme de tensionare cu fus fileta, asa-zisi “docatori”, cate unul de fiecare parte. Conexiunea electrica, dispozitivul de pornire precum si cel de oprire de urgenta este situat intr-o carcasa ferita de socuri mecanice, in partea dreapta a compactorului. La cerere speciala aceste unitati pot fi montate si pe partea stanga a masinii.
Dispozitivele electrice (Moeller sau Telemecanique) precum si cele hidraulice sunt montate in spatiul carcasei motorului, in partea orificiului de aruncare, sub o usa. Cilindrii de lucru care actioneaza pistonul de presare sunt conectati printr-o conexiune perpendiculara pe capul de presare pentru asigurarea unei presari cat mai optime. Datorita caracterului diferit al deseurilor, aceste utilaje sunt fabricate cu doua tipuri de capete de presare. Cel de tipul STP-CK(normal) a fost dezvoltat pentru compactarea deseurilor cu compozitie generala, iar cele de tipul STP-CL(prelungit) pentru compactarea materialelor cu o mare elasticitate.

FUNCTIONARE
In cazul capului de presare de tip “CL” cursa de presare este mai lunga si volumul presat de catre capul de presare este mai mare si se asociaza cu o putere mai mare de presare. Ambele tipuri de masini pot fi camandate cu sistem de basculare si golire automata a containerelor de 240 l , de 1100 l , precum si universal (120, 240, 770, 1100 l).
Aceste mecanisme de golire sunt tot cu functionare hidraulica si pot fi montate pe peretele frontal al presei. La sfarsitul procesului de munca, pistonul presei se opreste in pozitia posterioara. In cazul opririi masinii din orice cauza, la repornire pistonul totdeauna va porni in spate, pentru evitarea accidentelor. Umplerea containerelor la 80% sau la 100% plin este semnalizata de aprinderea lampii asezate pe cutia de comanda. Aceasta este numai o valoare aproximativa, ceea ce inseamna ca in acest caz numai o cantitate mica de deseu poate fi incarcata in container.
Este remarcata prin constructia compacta datorata celor doi cilindrii hidraulici in cruce.De aceea este potrivita in locurile cu lipsa de rezerve de spatiu

AVANTAJE PRINCIPALE:

Prevazut pentru montajul racitorului de ulei,incalzitorului rezervorului de ulei,operarea pozitiei de capat a capului de compactare
Operarea fara probleme a capului de compactare fara conectorul de capat.
Capul de compactare ruleaza in ghidaje,nu necesita intretinere.


OFERTA DE BAZA contine:

Cos (palnie) de baza de siguranta, semnalizator de nivel ulei / defectiune, comutator cu cheie (cu 2 chei), sina de conducere normala (L=3000 mm), sanie pentru containere, panou de comanda cu operatorul in partea dreapta a directiei de presare, priza si 5 m cablu pentru conectare electrica.

Optionale:

Unitate de comanda secundara          
Sistem de basculare integrat
Pentru 700/1100 l                              
Pentru 240/120 l                                
Pentru toate tipurile de container      
Sistem de basculare mobil
Pentru 700/1100 l                              
Pentru 240/120 l                                
Pentru toate tipurile de container      
Mecanism de conducere intarit (8mm)        
Sine de conducere (L > 3000 mm)              
Palnie cu umplere de pe rampa          
Palnie de legatura cu constructia                
Pornire automata a instalatiei                      
Atasarea si detadarea automata a containerului
Bariera luminoasa pentru ciclul automat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura